Joke rent voor Jokers

Joke alias Rabies Joke, had aan het einde van de 1e aflevering een envelop gekregen. In deze envelop een brief met bericht dat zij in de 2e aflevering jokers kon verdienen.

De anderen konden dit verhinderen door haar 'dood' te schieten met een paintball-gun. Deze anderen speelden daarbij voor geld. Maar, slim als zij speelden: er werd geen geld verdiend.

Joke probeerde, al rennend, uit de handen van de jagers (per paarden, in een pick-up truck en in een helicopter) te blijven. Ik heb niet op het merk van de pick-up truck gelet. Zou dat verwijzen naar een dier?

Eenmaal oog in oog met 3 jagers probeerde Joke hen om te kopen door 3 jokers aan te bieden. Zij beweerde dat zij 7 jokers had en bood de 3 jagers ieder 1 joker aan. De jagers wilden ieder 2 jokers. Had Joke moeten zeggen dat zij 8 jokers had, en ieder 2 jokers moeten geven? Had zij hen moeten laten nadenken over de mogelijkheid om haar op de voet te volgen en bij een volgend punt ieder nog een joker te krijgen?

Ze sprak hier nog wel over in de biecht maar een conclusie of zij niet langer verdachte is heb ik niet kunnen trekken. In ieder geval: haar aanbod werd niet geaccepteerd. Op commando van Jeffrey schoot Lloyd haar dood. Katrien had het over negeren. Ze beweerde te doelen op uitspraken van de jagers te paard (die probeerden geld te verdienen) maar ... zij negeerde ook het gesprek tussen de 2 andere jagers uit de pick-up truck en Joke.


Reacties

Populaire posts